imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

A Flixbusnál már fizethetsz Apple Pay-jel


A távolsági buszos vállalat az első fecskék egyike, akinél itthon is elérhető az Apple fizetési szolgáltatása.

A POS terminálok mellett a webshopos és egyéb fizetésekben is kényelmes lehet a már itthon is elérhető Apple Pay használata, kérdés, hogy a vállalatok milyen gyorsan integrálják majd. Úgy tűnik, a Flixbus a lehető legjobbkor lépett, az alábbi sajtóközleményt kaptuk:

A FlixBus iOS alkalmazásának felhasználói mostantól egy Apple Pay ikont találnak a fizetési lehetőségek között, aminek segítségével néhány kattintással lebonyolíthatják vásárlásukat, hiszen a fizetéshez szükséges információkat az Apple Wallet tárolja.

„Örömünkre szolgál, hogy utasainknak a lehető legjobb utazási élményt biztosíthatjuk az Apple Pay mobil alkalmazásunkba való integrálásával.” – mondta el Daniel Krauss, a FlixMobility társalapítója és informatikai ügyvezető igazgatója.

Még több ilyet!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!