imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Szómágia

Itt a legújabb magyar iOS játék!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

A fogkefék AirPods-a


Manapság már tényleg mindennek van “okos” verziója is, és ezalól természetesen a fogkefék sem kivételek. Korábban is láttunk már olyan csodafogkeféket, amik megmondják hol, mennyi ideig mosd a fogad, most azonban a Philips új szintre emelete ezt a virágzó műfajt és megalkotta a fogkefék AirPods-át.

A jól csengő, könnyen megjegyezhető elnevezést még gyakorolniuk kell a cég marketingeseinek, ugyanis az eszköz teljes spanyol nemesi neve Sonicare DiamondClean Smart Sonic, de a tudását már nem lehet elvitatni. Természetesen párosítható iPhone-hoz, van szép app, mér, javasol minden, amit csak el tudsz képzelni. Ami ennél is menőbb, hogy induktívan tölthető, és nem is akárhogy: egy vizespohár formájú speciális pohárral.

Érted: egy pohár, amiben rendszerint vizet fogyasztanak az emberek, rákötve a 220-ra. Zseni.

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!