imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

A Honor is megcsinálta a maga AirPods-át


Nemcsak mint technológiát, hanem mint koncepciót is lemásolta a Huawei almárkája az Apple vezeték nélküli fülhallgatóját. A cég már korábban is próbálkozott hasonlóval, most viszont kísértetiesen hasonlító terméket dobtak piacra, amely a FlyPods nevet kapta. Így a kinézete mellett a névválasztás is követi a cupertinóiak által megálmodottakat.

A FlyPods 3 órás üzemidővel rendelkezik, a tokban pedig 20 órányi kapacitást vihetünk magunkkal. A töltés USB-C-ről lehetséges majd, illetve vezeték nélküli töltőpadon.

(via The Verge)

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!