imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Adná az éjkék szín?

Kék színben érkezhet az iPhone 12 Pro

A Huawei már megint megcsinálta!


Nem kellett sokat várnunk augusztus óta, a Huawei új kampányában megint alkotott. Mindent elkövetnek, hogy az új kamerákat teljesen fake képekkel reklámozzák!

A Huawei új telefonjának bejelentése előtti kampányát tolja épp. És továbbra is azt gondolják, hogy hiába buktak már le többször, továbbra is jó ötlet DSLR kamerákkal képeket lőni, aztán azokat a saját telefonon készültként eladni. Most azonban dupláztak: a profi kamerás képek mellé még stock fotókkal is támadnak!

Annál azért nagyobb brandről van szó, hogy az emberek ne vegyék gorcső alá a képeket, főleg a múltjuk alapján. Meg is lett például a getty image-en a kép. Nice. A kampány hashtagje egyébként az #írdújraaszabályokat. Találó!

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!