imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Búcsúzik a Twitter ‘Quality Filter’ funkciója


A tegnapi nap folyamán a cég bejelentette, hogy eltűnteti a 2016-ban bemutatott funkciót a keresési beállításokból.

Aki nem tudná, a Quality Filter használatával ki lehet szűrni az olyan alacsony minőségű tartalmakat, mint a spamek, duplikált tartalmak és társai. Ezáltal pedig a jobb Twitter élmény garantált, hiszen a felhasználók érezhetik, hogy az irányítás a kezükben van.

Azonban tegnap a cég egy tweetben közölte a felhasználókkal, hogy mégis elbúcsúznak a funkciótól. Tapasztalataik szerint inkább összezavaró, mintsem bármiben is megkönnyítené a felhasználók életét.

Mindenesetre némi reményre ad okot, hogy a vállalat folyamatosan fejleszti a keresőmotorját és a ‘Top’, illetve ‘Latest’ opciókkal is kiválóan lehet szűrni a tartalmakat.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!