imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

A Twitter CEO-ja adott elő az Apple munkatársai számára


Jack Dorsey, a Twitter és Square elnök vezérigazgatóját a minap az Apple-nél szúrták ki, amit előadást tartott a vállalat alkalmazottainak. Az eseményről a Bloomberg számolt be először, akik úgy tudják, Dorsey előadása csak egy volt a sok közül, melyet meghívottak tartanak az Apple irodáiban.

Az egyelőre nem teljesen tiszta, hogy Dorsey pontosan miről is beszélt az ott dolgozóknak, de az biztos, hogy előadásán kifejezetten a marketing osztály munkatársai vettek részt.

Ugyan az esemény önmagában még nem indikál új együttműködést az Apple és Dorsey vállalatai közt, az viszont biztos, hogy a meglévő kapcsolatot szorosabbra fűzték. A legutolsó Keynote-on a vállalat már a Maces Twitter appal promózta az új OS-t, és az alkalmazás mélyebb integrálásra került az iPhone-okba és iPadekbe is. Egyben a vállalat az elsők közt volt, akik értékesítétték a Square közel sem szokványos kártyaolvasóit.

Forrás: 9to5Mac

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!