imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

A Twitter vezér Trumppal találkozott


Jack Dorsey titokban tett látogatást a Fehér Házban, amiről utólag számolt csak be. A Twitter CEO-ját hivatalosan azért hivatta be az elnök, hogy a következő választás kapcsán a ” társadalmi beszélgetés egészséges mederben tartásának védelméről beszélgessenek”. Egyes beszámolók szerint azért az is vaskosan szóba került, hogy Trump sérelmezte: gyanúsan sok követőjét távolították el.

Ugyan a Twitter itthon és a régiónkban nem igazán népszerű, az USA-ban a politika, a sport és a közélet legmeghatározóbb közösségi platformjának számít, ráadásul jelenleg ez az elnök elsődleges kommunikációs forrása is. A Twitter egyébként reggel kifejezetten pozitív negyedévről jelentett.

Forrás: 9to5mac

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!