imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Adná az éjkék szín?

Kék színben érkezhet az iPhone 12 Pro

A vezeték nélküli töltésé a főszerep az új AirPods reklámban


Az Apple legújabb “Bounce” címre hallgató reklámjában a fekete fehér hangulat, a jazz megindító dallamai na és persze a vezeték nélküli AirPods-töltőtok is fő motívumnak számít.

Noha a vállalatnak korántsem ez az első AirPods videója, a vezeték nélküli töltés nyújtotta lehetőségekről eddig még nem készítettek anyagot.

A vezeték nélküli töltés által garantált szabadságérzetet pedig mi sem tudná jobban szimbolizálni, mint hogy a reggeli ébredés után csak leveszed a kütyüt a töltőpadról, belepöccinted a füledbe és nyakadba veszed a várost. Ráadásul nem is akármilyen várost: egy kvázi óriás trambulinná változott várost, ahol aztán minden akadályt egy könnyű, légies ugrással ki tudsz kerülni, miközben érzed, hogy a jazz fantasztikus dallamai átjárják a tested.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!