imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Ajit Pai nem lesz ott a CES-en


Ajit Pai néhány alkalommal már tanúbizonyságot tett róla, hogy nem mindig a leghelyesebb álláspontot pártfogolja. Korábban már a Harvey, Irma és Maria hurrikánok kapcsán az Applet a nem létező FM chipek beizzítására is köztelezte volna, illetve mostanában a netsemlegesség kérdéskörében sem született tőle túl vállalható reakció.

Talán ennek (is) köszönhető, hogy kihagyja ez évi előre egyeztetett kötetlen beszélgetési lehetőségét a CES-en, mely vasárnap kezdődik Las Vegasban. Mások tudni vélik, hogy halálos fenyegetéseket kapott és ezért hagyja ki a rendezvényt.

Forrás: 9to5Mac

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!