imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Állítólag Jony Ive tolla vastagabban fogott az iPhone 7s tervrajzaiban


A madarak azt csiripelik, hogy idén mindenki rendesen el fogja dobni az agyát az iPhone bemutatótól. Nem, nem az iPhone 8 miatt – arról, már majdnem mindent tudunk). Hanem azért, mert 0,1 milliméterrel lehet majd dagibb az iPhone 7s az iPhone 7-hez képest, ami történelmi jelentőségű. Több verzió is lehetséges a miértekre. Az egyik, hogy Jony Ive vastagabb filcet vett a kelleténél az ÁPISZ-ban; annyira sok pénzt keres az Apple a kiegészítőkön, hogy nem szeretnének idén sem kimaradni a buliból, ezért csináltak egy alig nagyobb telefont; vagy egész egyszerűen a jelenlegi házban nem fért el a vezeték nélküli töltés.

Persze utóbbi a legvalószínűbb, előbbieket pedig kéretik nem komolyan venni. Ha ez valóban így lesz, akkor felállva fogok tapsolni a keynote-on, hisz végre nem áldozza be az Apple a funkcionalitást a dizájn oltárán. Mellékesen jegyzem meg, hogy nem ez lenne az első alkalom a vastagításra – tavaly az Apple Watch-ok is nagyobbak lettek az első generációhoz képest.

(via 9to5mac)

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!