imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Állítólag tombol a pánikhangulat az Apple-nél


Elég katasztrófikus állapotokat ír le a Fast Company legújabb jelentése. Belsős forrásaik a pánik szóval illetik a mostani helyzetet. A dolgozók lázasan melóznak azon, hogy szeptemberre minden rendben legyen, de folyton újabb problémákba ütköznek, amiket egyelőre úgy néz ki, nem tudnak megoldani, sőt lehet hogy a bemutatóra se fogják tudni.

Leginkább azon megy az aggódás, hogy minden új húzófunkció már a rajtra készen álljon. Elvileg viszont a vezeték nélküli töltés sehogy sem akar rendesen működni, ahogy ezt már Gruber is megírta a napokban. A probléma a források szerint szoftveres, ami talán egy fokkal azért szerencsésebb.

És akkor ott van még a 3D előlapi szenzor körüli gondok is, merthogy ezzel is meggyűlt a baja a mérnököknek. Próbálják az előlapi kamerába integrálni, de a Fast Company szerint nem igazán sikerül. Márpedig, ha tényleg dobni akarják a Touch ID-t az arcfelismeréses azonosításért cserébe, akkor nem ártana, ha minden patent lenne ennyivel a bemutató előtt.

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!