imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Amerikában alapít gyárat a Foxconn


Félreértés ne essék, egyelőre nem azért, mert Donald Trump meggyőzte Tim Cookot, hogy az Egyesült Államokban gyártassa az iPhonokat a jövőben. A 10 milliárd dolláros befektetés keretein belül leginkább nagy méretű LCD kijelzőket fognak gyártani, főként TV készülékekbe.

A wisconsini létesítmény első körben 3000 alkalmazottat fog foglalkoztatni. Trump viszont annyira megörült a befektetésnek, hogy máris arról beszélt, hogy feltornásszák majd azt a háromezret 13 ezer főre, illetve bátorította a Foxconnt, hogy nyugodtan terjeszkedjenek még az Egyesült Államok más pontjain is.

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!