imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Annyi a Vertunak, a luxusgyártó bezárja a bazárt


A hír igaz, a Vertunak végleg befellegzett. Aki nem ismerte volna a céget, annak dióhéjban annyi, hogy a prémium mobilok abszolút luxus kategóriáját testesítette meg. Némely modell 9000 dolláros kezdőára és ultra-prémium kialakítása csak egy nagyon kiváltságos réteg úri mulatságának számított. A Vertu telefonok lényegében semmi extrát nem tudtak, ennek ellenére még a finom kialakítású acélból és bőrborításból álló házak drágakő berakásán is drágakövek díszelegtek. Ezek mellett a telefon tudott különböző prémium szolgáltatásokat, de úgy látszik erre a fajta luxusra rendkívül csekély volt a kereslet.

A Telegraph szerint a brit gyártónak 128 millió fontnyi deficitje volt, szóval csendben le kellett húzniuk a rolót, ez pedig egyben a mobilpiac egy igen szűk szegmensének elhalványulását is jelenti.

(via 9to5google)

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!