imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Szómágia

Itt a legújabb magyar iOS játék!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Apple cipő ihlette a Versace új luxus termékét..


Ami szintén egy cipő. Még a 1990-es években készített az Adidas az Apple dolgozók számára egy off-white sneakert, ami mára ikonikussá vált. Azt nem tudni pontosan, hogy mennyi készült pontosan, de kereskedelmi forgalomba soha nem került. Majd’ húsz évvel később úgy tűnik a Versace hozhatja vissza a divatba az Apple különleges cipőjét, kicsit újratervezve, Apple logó nélkül.

Felejthetetlen betűtípusokért, a Pixar filmek sejtelmes utalásaiért és újrahasznosított Mac-számítógépekért kattints az Érdekes dossziéra.

(via iDropNews)

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!