imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Adná az éjkék szín?

Kék színben érkezhet az iPhone 12 Pro

Apple TV+ – minőség a mennyiség felett


Eddy Cue, az Apple szoftverekért és szolgáltatásokért felelős alelnöke a minap egy interjúban nyilatkozott a szeptemberben induló Apple TV+ szolgáltatás felhozataláról, melyet igyekeznek a minőség, nem mennyiség vonalon tartani.

A “nem elsők akarunk lenni a piacon, hanem a legjobbak” elv talán most érvényes lehet az Apple TV+ kínálatára is. Hiszen a The Timesnak nyilatkozva Cue megerősítette, hogy a vállalat a legjobb tartalmat akarja biztosítani, nem pedig a legtöbbet.

Ezzel szemben a Netflix, melyhez a legtöbbet hasonlítják a szolgáltatást már szinte annyi tartalmat szolgáltat, hogy alig lehet választani közülük. Na ez az a modell, amit az Apple nem akar követni.

Az ügy érdekében olyan veteránokat is átvettek, mint Jamie Erlicht és Zack Van Amburg, akik mindketten fejesként dolgoztak a Sony-nál korábban.

A televíziózás kapcsán pedig elismerte, hogy az, hogy sok tartalmat fogyasztanak még nem jelenti azt, hogy bármennyire is szakértők lennének az ügyben. Abban viszont már sokkal jobbak, hogy megtalálják a megfelelő szakértelemmel rendelkező embereket, aki értenek a témához.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!