imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csatlakozz az iMagazin csapatához!

Új cikkíró kolléga kerestetik

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Apple Watch által vezérelt bukósisak! Hogy mi?


Na ilyenről se hallottam még idáig, pedig úgy tűnik már egy ideje létezik. A Lumos olyan, biciklistáknak szánt bukósisakokat készít, amelyeknek elől és hátul is, az autós helyzet és irányjelzőknek megfelelő LED-ek sorakoznak. Igen, még index is van rajta. Alapvetően a dolog úgy működik, hogy a kormányra felszerelsz egy kis vezeték nélküli vezérlőt, amit irányváltoztatáskor megnyomsz, így növelve annak az esélyét, hogy nem ütnek el az autós kollégák.

Miután túlestem a “jéé, ilyen is létezik” fázison, rögtön jött is a következő meglepetés: ezt a sisakot mostantól Apple Watch gesztusvezérléssel is lehet irányítani. Csak felemeled a megfelelő pozícióba a kezed és a bukó máris bekapcsolja neked az indexet.

Nem mondom, hogy egy falat kenyér, de azért nem rossz felhasználási lehetősége az okosórának, egyben kiemelve, hogy még egy csomó potenciál lehet a csuklóra szerelt okoskiegészítőkben.

Apple iPad Pro 10,5

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!