imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Aukción a Steve Jobs által aláírt csekk


Még a mai napon lehet licitálni arra az 1988-as csekkre, melyet maga Steve Jobs töltött ki és írt alá.

A 20 000 dollárért leüthető, egyébként 2 000 dollárról szóló csekket természetesen már beváltotta az a Tina Redse, akinek szólt. De vajon kinek adott Jobs ekkora összeget három évtizeddel ezelőtt?

Tina Reds a 80-as években találkozott először Steve Jobsszal és egészen addig randizgattak, míg Jobs meg nem ismerte a későbbi feleségét, Laurene Powell Jobsot.

Az életrajzíró Walter Isaacson szerint, aki Steve Jobs életrajzát is megírta a hölgy még arra a Super Bowl-ra is elkísért Jobsot, melyen az ikonikus Macintosh reklám ment le. Később pedig végig utazta Európát az Apple-ből akkor frissen kitúrt vezetővel.

Közel négy éven keresztül voltak együtt, egy kis ideig még Jobs woodside-i otthonában is éltek, de kapcsolatuknak hirtelen vége szakadt, amikor Redse elutasította Jobs házassági ajánlatát.

Forrás: Cult of Mac

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!