imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csatlakozz az iMagazin csapatához!

Új cikkíró kolléga kerestetik

Automatikusan megosztja a lokációt az iPhone vészhívások esetén


Az Apple egy új, életmentő funkciót vezet be az Egyesült Államokban az ősszel. A rajt után, ha valaki felhívja a 911-et egy iPhone-ról, akkor ezzel egyetemben kiadja a tartózkodási helyét is. A projekt része az Apple 2015-ben elinduló Hybridized Emergency Location (HELO) rendszerének és állítólag a legtöbb vészhívást fogadó call centerben használt szoftver képes lesz majd kihazsnálni az extra információt. AZ Apple úgy kalkulál, hogy 2018-ben a vészhívások 80%-a mobilról érkezik, így valóban hasznosnak ígérkezik a lehetőség. Az adatvédelem miatt aggódóknak a vállalat leszögezte: a tartózkodási adatok csak és kizárólag a segélyhívó szervek kapják meg, és csak segélyhívás alkalmával.

(via The Verge)

Apple iPad Pro 10,5

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!