imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Az AirPods dominálja a vezeték nélküli fülhallgatók piacát


A piaci bevételek 85%-a az Apple-nél landol, 2016 decembere óta pedig 900 000 AirPods talált gazdára az Egyesült Államokban – derült ki az NPD piackutató cég felméréséből. Az elemzés azt is tartalmazza, hogy a vásárlók körében főleg az iPhone-ba való szoros integráció, a könnyű csatlakozás és a Siri funkciók miatt népszerű, a hangzás lényegében csak másodlagos. A W1 chipnek köszönhetően pillanatok alatt összepárosítható iOS eszközökkel, illetve Mac számítógépekkel – ebben pedig a Beats audioeszközökön kívül nincs párja a piacon. Az AirPodst korábban mi is kipróbáltuk, az iSTYLE-ban pedig akár készletről is megvásárolhatjátok.

(via 9to5mac)

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!