imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett az AirPods Pro

az Apple legújabb fülese!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Az Amazon bemutatta az új Echokat


Az Amazon tegnap bemutatta ráncfelvarrott Echo okos hangszóróját, valamint az új Echo Plust és Echo Spotot.

Az megújult Echo külsőre kicsit rövidebb és tömzsibb lett elődjénél, faerezetes, szálcsiszolt fém és szürke anyagmintás borításban érhető el, a belsejében pedig feltunningolták a hangot, mindezt 100 dollár per darab áron. A Plus magasabb és vékonyabb, szürke és fehér színváltozatban érkezik és dedikált okos otthon hubként működik 149 dollárért. Az Spot pedig leginkább egy kerek ébresztő óra, így a szerencsések, már Alexa simogató hangjára ébredhetnek 130 dollárért.

A virtuális asszisztenst is felturbózták kicsit, már egyszerre tud több eszközt is kezelni, zenét lejátszani és saját rejtjeles vezényszavak is megtaníthatók neki, mint például: “Alexa, randi idő”, ekkor az asszisztens lekapcsolja a fényeket és Barry White már fel is csendül a háttérben.

További infókért látogass el a CNN oldalára.

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!