imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Az App lehet a Machine Vision Conference egyik legnagyobb szponzora


Az Apple nagy szerepet vállalhat a Tel-Avivban megrendezére kerülő, Izraeli Machine Vision Conference támogatásában. A cég is szponzorálja az eseményt és előadóként is részt vesznek.

A vállalat ebben az évben “Ezüst Szponzori” titulust kapott. Az egyelőre nem egyértelmű, hogy mekkora összegű befektetést jelent ez a cégnek, de ez a harmadik legnagyobb szponzori csomag. Emellett a vállalat kiállítóként is részt vesz a konferencián olyan cégek mellett, mint a General Motors, Qualcomm, Intel és még sokan mások.

Az Apple-t a rendezvényen Eitan Hirsh, a cég depth sensing research and development csapatának vezetője fogja képviselni. Aki prezentációt is tart majdDepth Sensing @ Apple: True Depth Camera címmel, ahol betekintést engednek az iPhone X-ben található True Depth szenzor egyes rejtelmeibe.

Átfogó betekintést engedünk az Apple iPhone X-ének True Depth kamear rendszerébe, kialakításába és képességeibe. Bemutatjuk egyben, hogy néhány algoritmus hogy működik, mely a funkciók működését teszi lehetővé és elmagyarázzuk azt is, hogy a fejlesztők ezt hogyan használhatják ki.

Az Israel Machine Vision Conference – IMVC – főleg a gépi tanulásra és mesterséges intelligenciák használatára fókuszál. Fő témái pedig az AI, deep learning, autonóm tanulás, szemkövetés, robotika és még sok más.

A rendezvény március 6-án veszi kezdetét.

Forrás: 9to5Mac

MacBook akár 110.000 Ft kedvezménnyel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!