imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Az Apple is érdeklődik a DreamWorks alapítójának ajánlata felől


Az amerikai médiapiac egyik legjelentősebb mágnása, Jeffery Katzenberg forradalmat készül indítani az Egyesült Államokban, a CNBC és a Variety értesülései szerint az Apple is lát fantáziát az ötletében. A DreamWorks Animation alapítója az új generációra építene, a megszokott tévés világból megszokott 18-49-es korosztálytól eltérően ő a 18-34 év közé tehető médiafogyasztókat célozná meg egy teljesen újragondolt tartalomszolgáltatási formulával.

Az első és legfontosabb, hogy Katzenberg kinyírná a reklámokat, ehelyett támogatói tartalmakat készítene, 5-10 perc hosszúságú formátumban. Gyakorlatilag az internet is ebbe az irányba halad, a jóminőségű tartalmak előállítását maguk a hirdetők teszik lehetővé, nem pedig reklámfelületet vásárolnak. Maga a tartalom válik reklámmá és fordítva.

A hírek szerint egyre többen vevők az ötletre, csak hogy a legnagyobbak említsük köztük van a CBS (amerikai kereskedelmi televízió) és a Disney is akik tartalmakat gyártanának. A befektetők közt ott van maga az Apple is, sőt a Google, az AT&T, a Verizon, a T-Mobile, a Snapchat és a Spotify is beszállna a buliba. Jellemzően ezek azok a cégek, akiknek szintén a mobilozó fiatal generáció a célcsoportjuk és akik azt szeretnék, hogy a tévéműsorok egyre jobban az okos telefonok világa felé tolódjon.

A “New TV”-re keresztelt projekthez 2 milliárd dollárra van szüksége Katzenbergnek, de úgy tűnik az ipar tényleg hisz benne, a Disney színeiben mozgolódó Bob Iger szerint ő tipikusan az a figura, aki nem csak beszél a dolgokról, hanem meg is csinálja azokat.

(via 9to5mac)

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!