imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett az AirPods Pro

az Apple legújabb fülese!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Az Apple idén a világ leginnovatívabb cége


A Fast Company a minap publikálta éves értékelését, melyben a világ TOP50 leginnovatívabb cégét listázza. Idén az Apple feltornázta magát a lista élére azon törekvéseivel, mellyel “már ma elhozza a jövőt”.

Azért került a választás az Apple-re, mivel igen szép számmal szállítottak 2017-ben különböző fejlesztéseket. Többek közt úgy mint az iPhone X, az Apple Watch Series 3, ARKit, különös hangsúlyt fektetve a hardverek és szoftverek integrációjára, ami egészen kiemeli a vállalatot a veresenytársak közül. Egyben az sem elhanyagolható, hogy a vállalat olyan saját maguk által gyártott chipekkel dolgozik, mely a saját szofterükhöz optimalizált. Ezzel gyakorlatilag az egekbe repítve az eszközök teljesítményét más gyártókéhoz képest.

Az első helyezéshez nagyban hozzásegítette a vállalatot a mesterséges intelligencia fejlesztése – mely ebben az esetben a Face ID-t takarja -, az egyre nagyobb szórakoztató ipari jelenlét – Carpool Karaoke és társai – és az egészségügyi törekvések – CareKit és ResearchKit -. Mind hozzásegítették az Applet, hogy a tavalyi harmadik helyét idén az elsőre cserélje.

Több mint három tucat szereksztő, riporter és egyéb közreműködő cégek ezreit és azok teljesítményét vizsgálta meg, hogy megtalálhassák a legfigyelemreméltóbb újítássokkal rendelkező cégeket, melyek hatással vannak az üzleti életre, az iparágra és úgy alles zusammen a kultúrára.

A TOP10-be az Apple mellet a Netflix, Square, Tencent, Amazon, Patagonia, CVS Health, The Washington Post, Spotify és az NBA kerültek be.

Forrás: MacRumors

MacBook Pro és iMac most 3 év jótállással!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!