imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Adná az éjkék szín?

Kék színben érkezhet az iPhone 12 Pro

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Az Apple levédette az Apple Park teljes fogalomtárát


4 új kérelmet nyújtott be az Apple, amelyekben gyakorlatilag az Apple Park teljes fogalomtárát szeretnék levédetni. Márciusban például már sikerült megszerezniük a főhadiszállást szimbolizáló körgyűrűt, ami megegyezik a idei Keynote meghívóin található ábrával is, íme:

Nos, itt nincs vége ugyanis, a cég az “Apple Park” és “Park” jelzőket is kisajátítaná magának. Aggodalomra semmi ok, ugyanis a tartalmak védelme nem kifejezette a szavak használatára vonatkozik, hanem inkább az értelmezésükre. A kérelmek például pontosan definiálják, az Apple Parkban található Apple Store megjelenését és szolgáltatásait.

Ezek alapján egy olyan retail helyiség, ahol a laptopok, tokok és kiegészítők mellé zenei előadások, oktatáshoz köthető programok és workshopok vannak, az Apple Store. A védelem kiterjed a főhadiszállás jellegzetességeire és a shopban vásárolható rajongói termékekre is, így Apple logós bögrét, polót és Park szimbólumát hasonló módon terjeszteni hamarosan tilos lesz.

Forrás: 9to5mac

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!