imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Az Apple miatt eladó az Imagination Technologies


Az Apple néhány hónappal ezelőtt bejelentette, hogy két éven belül egyedi GPU-kat szerelnek az iPhone-okba, így megszüntetik az Imagination Tech-kel való partnerséget. Ez óriási probléma a cégnek, hiszen az Apple beszállítójaként a cupertinóiak jelentették az első számú bevételi forrást. A hír hallatán egyébként 70%-ot esett az Imagination papírok értéke, ezért a vezetőség úgy látta leghelyénvalóbbnak, ha rövidesen eladásra bocsátják a vállalatot. Legutóbbi nyilatkozatukban elmondták, hogy azért is rendkívül sajnálatos, ami jelenleg zajlik, mert hosszú évek kitartó munkájával végre stabil pénzügyi alapokon állt a cég.

Sajnálatos, hogy sok évnyi kemény munka és az üzleti stratégia megvalósítása után most olyan helyzetben vagyunk, hogy a csoport eladását kezdeményeztük. Úgy véljük, hogy az Apple-lel folytatott vita ellenére ez a legjobb módja annak, hogy értéket biztosítsunk a részvényeseinknek, és azt, hogy az Imagination továbbra is növekedjen és sikeres legyen a jövőben.

Egyébként a cég korábbi álláspontja szerint vaj van az Apple füle mögött, lehetetlennek tartják azt, hogy úgy készítenének saját GPU-t, hogy azzal egyetlen szabadalmukat sem sértik meg. Valószínűleg hosszú évek pereskedése vár a felekre.

(via 9to5mac)

MacBook akár 110.000 Ft kedvezménnyel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!