imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Iratkozz fel a hírlevélre

és nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Az Apple Park megduplázta a helyi ingatlanok árát


2011 óta megduplázódott a Cupertinóban és Sunnyvale-ban található ingatlanok ára – írja a New York Times. Igaz, hivatalosan még nem adták át az Apple új főhadiszállását, de a helyi vállalkozások már felkészültek a várható forgalomnövekedésre a környéken és jelenleg is 95 projekt hever a tervezőasztalon, a környék ellátottsága az évek során teljesen átalakult.

Sunnyvale polgármesternője, Deanna J. Santana elmondta, hogy soha nem látott ilyen ütemű fejlődést a környékén. Cupertino városában tavaly egy teljesen új közösségi térrel egybenyitott étkező komplexum nyílt, amihez jelenleg egy 120 lakásos társasház is épül, amely idén ősszel készül el. Emellett számos kisbolt, étterem és kávézó fog nyílni itt a közeljövőben.

A rohamos fejlődés hatására az ingatlanárak az egekbe szöktek, évente átlagosan 15-20%-kal drágulnak a házak ezen a környéken.

(via 9to5mac)

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!