imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Az Apple-re is lecsapott a Harvey hurrikán


Tim Cook egy e-mailben tájékoztatta a cég alkalmazottjait a múlthéten kialakult katasztrófahelyzetről. Az üzenetben leírta, hogy az Apple austini campusait előzetesen felkészítették a viharra, az eseményeket megelőző nap ő maga is ott járt. A Central Texas Food Bankkel és a Caffe Macs-szel kézen fogva szállítják az élelmet illetve a higiéniás csomagokat a rászorulóknak, 8700 Apple alkalmazott érintett. Az iTuneson keresztül összesen 1 millió dollárnyi adomány gyűlt össze az Amerikai Vöröskereszt számára, ezen felül az Apple 2 millió dollárral támogatta az áldozatokat.

(via 9to5mac)

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!