imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Saját csatornánkra költözünk

Like-olj és kövess minket!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Az Apple üvegfal problémája a marketingcsapatot is megihlette


Néhány hete számoltunk be arról, hogy az Apple Park üvegfalai több dolgozó számára is rendszeres fejfájást okoz. Nem, nem azért, mert óriási feladat állandóan a hatalmas üvegfelületeket pucolni. Hanem, mert az alkalmazottak rendszerint lefejelik a falat. Erről több feljegyzése is van az amerikai hatóságoknak, a 911 segélyhívó vonalon az elmúlt hónapokban több esetben is regisztráltak olyan telefonbeszélgetést, amelyben egy Apple dolgozó próbálja elmagyarázni a diszpécsernek a tényállást.

– Diszpécser: Kérem mondja el mi történt pontosan!

– Segélyhívó: Van egy személy, aki nekirohant az üvegfalnak és beverte a fejét. Egy kis vágás van rajta és vérzik is, kissé szédül. Jelenleg ápolják.

via GIPHY

A Redditen nemrég valaki felfedezte, hogy valószínűleg egy easter egg került az iPhone X reklámjába, amiben az ütésálló üvegborítást egy éppen eltaknyoló emberrel illusztrálta a marketingcsapat. Többször átpörgetve a videót körülbelül pont így tudom elképzelni, amikor valaki az Apple Park oldalának rohan. Persze lehet, hogy véletlen egybeesés az egész, egyéb esetben viszont meghajolok Phil Schiller emberei előtt.

BYEback - készülékbeszámítás

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!