imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Az Apple üvegfal problémája a marketingcsapatot is megihlette


Néhány hete számoltunk be arról, hogy az Apple Park üvegfalai több dolgozó számára is rendszeres fejfájást okoz. Nem, nem azért, mert óriási feladat állandóan a hatalmas üvegfelületeket pucolni. Hanem, mert az alkalmazottak rendszerint lefejelik a falat. Erről több feljegyzése is van az amerikai hatóságoknak, a 911 segélyhívó vonalon az elmúlt hónapokban több esetben is regisztráltak olyan telefonbeszélgetést, amelyben egy Apple dolgozó próbálja elmagyarázni a diszpécsernek a tényállást.

– Diszpécser: Kérem mondja el mi történt pontosan!

– Segélyhívó: Van egy személy, aki nekirohant az üvegfalnak és beverte a fejét. Egy kis vágás van rajta és vérzik is, kissé szédül. Jelenleg ápolják.

via GIPHY

A Redditen nemrég valaki felfedezte, hogy valószínűleg egy easter egg került az iPhone X reklámjába, amiben az ütésálló üvegborítást egy éppen eltaknyoló emberrel illusztrálta a marketingcsapat. Többször átpörgetve a videót körülbelül pont így tudom elképzelni, amikor valaki az Apple Park oldalának rohan. Persze lehet, hogy véletlen egybeesés az egész, egyéb esetben viszont meghajolok Phil Schiller emberei előtt.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!