imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Az Apple wellness klinikáján a világ legjobb ellátását nyújtaná


A cég egy olyan új wellness klinika indítását tervezi, mely alkalmazottaiknak és azok rokonainak a világ legjobb egészségügyi szolgáltatása lesz.

Az AC Wellness-t teljesen külön üzemeltetnék, de – az eredeti weboldal alapján – azért Apple leányvállalat lenne. Az egyik klinika a cupertinói Apple Parkban helyezkedne el.

A vállalt már régóta az egészség megőrzés érdekéében állította a technológiát. Az általuk készített eszközök mind jobbak és jobbak lette abban, hogy monitorozzák egészségünk és a Health appnak köszönhetően sokkal könnyebbé vált az eredmények és változások nyomonkövetése, főleg egészségügyi munkatársak számára.

Forrás: Cult of Mac

iPhone 40 000 Ft kedvezménnyel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!