imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megjöttek az októberi Keynote meghívói

Kövesd velünk az eseményeket!

Az emojik közt ki figyel az egyenlő bánásmódra?


Hát az Apple…Az Emojipedia szerint összesen 45 új emojit javasoltak bevezetni a Unicode tanács előtt. Ez 13 darab ténylegesen új figurát jelent, hozzáadva az egzotikus bőrszíneket jön ki a végleges keret. Az Apple a javaslatában leírja, hogy az új karakterek segítenek könnyebben reprezentálni az egyéneket.

Az Apple szerint a Unicode szabványban a jövőben szerepelnie kellene vakvezető kutyának, hallókészüléknek, tolószékes figurának és műkarnak is. Ha a Unicode fejlesztésével foglalkozó társaság rábólint, akkor a Unicode 12-ben már ezekkel az illusztrációkkal is találkozhatunk majd, leghamarabb 2019 első felében.

Forrás: The Verge

iPhone XS | Részletre is

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!