imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Az emojik közt ki figyel az egyenlő bánásmódra?


Hát az Apple…Az Emojipedia szerint összesen 45 új emojit javasoltak bevezetni a Unicode tanács előtt. Ez 13 darab ténylegesen új figurát jelent, hozzáadva az egzotikus bőrszíneket jön ki a végleges keret. Az Apple a javaslatában leírja, hogy az új karakterek segítenek könnyebben reprezentálni az egyéneket.

Az Apple szerint a Unicode szabványban a jövőben szerepelnie kellene vakvezető kutyának, hallókészüléknek, tolószékes figurának és műkarnak is. Ha a Unicode fejlesztésével foglalkozó társaság rábólint, akkor a Unicode 12-ben már ezekkel az illusztrációkkal is találkozhatunk majd, leghamarabb 2019 első felében.

Forrás: The Verge

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!