imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Az eszközök 76%-án van már iOS 11


Tekintve, hogy a megjelenést követően nem voltunk túlzottan elégedettek a rendszer stabilitásával ez nem is rossz eredmény. Tavaly februárban 80% volt az iOS 10-et használók száma, így egy éves összehasonlításban a 76%-kal az Apple nem lehet teljesen elégedett. Az is igaz, hogy a tavaly ősszel megjelent szoftverfrissítés rengeteg újítása nem minden iOS eszközön működik tökéletesen vagy egyáltalán nem támogatott, így például iPhone 5s-en vagy régebbi iPadeken nem ajánlott a frissítés.

Az iOS 11 frissítési hajlandósága egyébként még mindig messze felülmúlja az Android 8.0-ra váltók számát. Ez nem meglepő, hiszen nagyon sok gyártó eleve egyáltalán nem vagy csak jóval a megjelenést követően teszi elérhetővé az Android következő verzióját. A mindössze 16%-os arány még így is magasnak számít, ezt főleg a teljesen csupasz verziót használók teszik ki.

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!