imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Az IKEA az Apple első AR-pertnerei közt lesz


Nagy dobásra készül az Apple a kiterjesztett valóság terén, legalábbis erre következtethetünk abból, milyen kiemelt figyelmet szenteltek a technológiának a WWDC-n. Az ARKit ugyan adott, de kellenek hozzá alkalmazások is. Az egyik első ilyet az IKEA fogja készíteni, legalábbis erről beszélt Michael Valdsgaard a Digital.di magazinnak. Az appban a lakásunkba helyezhetjük a különböző IKEA-bútorokat, így nem a hazaszállítás után fog kiderülni, hogy bizony az a jó kis KIVIK kanapé nem fér el a nappaliban, a PAX gardrób pedig leveri a lámpát a mennyezetről az előszobában. (via 9to5Mac)

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!