imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Az okosórák fele Apple Watch


Az IDC legfrissebb piackutatása alapján 2017 második negyedévében 49,6%-os arányban vezeti az okosóra piacot az Apple. 2017 április eleje és június vége között körülbelül 6,9 millió okosóra talált gazdára, melynek durván a fele Apple Watch volt. Ez 3,4 millió darab, ami 600 ezerrel több mint a korábban becsült mennyiség. Tim Cook az augusztus eleji pénzügyi jelentés alkalmával arról beszélt, hogy 50%-kal nőttek az eladások az előző negyedévhez képest, ezzel pedig jelentősen a mezőny fölé sikerült kerekedniük.

Nos, úgy tűnik igazat mondott, hiszen az IDC adatai szerint a Samsung 11%-kal a második, míg a 9,3%-kal a Garmin lett a harmadik. Ha még azt is hozzávesszük, hogy az IDC kutatása minden olyan hordható eszközt, amire alkalmazás telepíthető okosóraként számít, akkor óriási az Apple előnye, hiszen a Garmin bizonyos modelljei köszönőviszonyban sincsenek a klasszikus értelemben vett okosórákkal.

(via Mac Rumors)

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!