imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csendben frissült a MacBook választék

Nagyobb aksi, erősebb proci, True Tone kijelző

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Az Olixar szerint is iPhone X-szerű lesz az iPhone SE 2


Ha egyáltalán lesz ilyen. Nagy összegben azért nem fogadnék erre, de amikor már egy tokgyártó cég szivárogtat ki információk, ott kezdődik a Bajlós árnyak című fejezet az Apple galaxisában. Az Olixar nemcsak tudni véli, hogy lesz iPhone SE 2 kamera kivágással és szupervékony kávával, de aki nem szeretné a véletlenre bízni, akár már ma vásárolhat hozzá védőfóliát. A cég a 9to5mac-nek sematikus rajzokat is eljuttatott, amin tökéletesen látszik mennyi az annyi: ezzel a megoldással 5″-re növekedne a kijelző mérete.

Forrás: 9to5mac

 

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!