imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Az Apple bemutatta az

iPhone 11, 11 Pro és 11 Max készülékeket!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Barátkereső appot adott ki a Google iOS-re


Mármint nem a tinderi értelemben vett “barát” keresőt, hanem sokkal inkább a Find my Friend-félét. Utóbbivel szemben kétségtelen előnye, hogy cross-platform, tehát az Androidos ismerősök/családtagok helyzetét ugyanúgy nyomon követhetjük, mint az iOS-esekét.

Az app kétféle cél hivatott betölteni. Egyrészt a szokásos, “merre vagy?” kérdéseket megelőzendő, mindennapos használathoz szánják. Másrészt vészhelyzeti szituációkhoz, amikor is biztosíthatod a rokonságot arról, hogy biztonságban vagy, illetve az offline használatnak köszönhetően ők is nyomon követhetik, merre jártál mielőtt eltűntél a radarról. Igazából tök hasznos.

Na meg persze ingyenes is, bár ha jól ismerem a Google-t, azért a használat során begyűjtött adatokkal visszahozza majd a fejlesztés költségeit.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!