imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Iratkozz fel a hírlevélre

és nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

A Bixby rappelve osztja a Sirit


A Samsung a Galaxy S8 egyik legnagyobb újdonságaként mutatta be a cég saját digitális személyi asszisztensét, a Bixby-t – igaz, végül csak a készülék megjelenése után nagyjából egy hónappal indult el maga a szolgáltatás, és egyelőre csak Dél-Koreában.

A szokásos funkciók mellett (a Sirihez hasonlóan) rappelni is tud a Bixby. Ha erre kérjük, több különböző válasz közül ad vissza egyet. Valljuk be, ezek elég gagyik, viszont az egyikbe egy kis humort is próbált csempészni a koreai gyártó: ha összeolvassuk a szöveg sorainak kezdőbetűit, ezt kapjuk: „Jobb vagyok mint Siri.” Koreaiul. Legalábbis állítólag, amit hajlandó vagyok elhinni a meglehetősen hiányos koreaitudásom tükrében. (via The Verge)

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!