imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Iratkozz fel a hírlevélre

és nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Blush Gold lehet a Copper Gold iPhone 8 neve


Ismét Benjamin Geskin csipogta világgá, hogy a rézarany iPhone 8-at hivatalosan Blush Gold néven fogja emlegetni az Apple. Az információt a Weibóról (kínai Facebook) szedte egy belsős Foxconn informátortól, aki azt is hozzátette, hogy kizárólag 64 és 128 GB-os modellek lesznek elérhetőek ebben a színvariánsban. Ez egyrészről indokolt lenne a gyorsabb gyártás érdekékben, másrészről viszont meglepő, hogy miért pont a 256 GB-os változatot hagyják el. Állítólag feketéből csak 128 GB-os5 és 256 GB-ost lehet majd kapni.

(via 9to5mac)

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!