imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

BRÉKING: Ez lenne az iPhone 8 gyártósora?


Egy német oldal tett közzé két új videót az iPhone 8 állítólagos gyártósoráról, állításuk szerint egyenesen a Foxconn gyárból. Ez már csak azért is furcsa lenne, mert szinte lehetetlen bármilyen okos kütyüt átjuttatni a gyár biztonsági rendszerén. A TechTastic szerint az első videón a polírozási folyamat látszik, a másikon pedig fene se tudja, hogy mi történik. Az elég szembetűnő, hogy igen pici a gyártósor és nem is túl összehangoltan folyik a munka, így a felvételeken nem valószínű, hogy valóban az iPhone 8 gyártását láthatjuk. Sokkal sanszosabb, hogy így készülnek a dummyk vagy már be is indult a hamisítványok gyártása.

(via 9to5mac)

 

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!