imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Iratkozz fel a hírlevélre

és nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Brutálisak lesznek a 8. generációs Intel processzorok


Néhány napja az AsRock alaplapgyártó cég bejelentette, hogy biztosan nem lesznek kompatibilisek az év végén/jövő év elején érkező Coffee Lake processzorok a jelenlegi legfrissebb lapokkal. Persze ilyenkor mindig felháborodik a nép, de történt már ilyen a történelem során. Az pedig, hogy állítólag brutális sebességre kapcsol az Intel az új szériát illetően máris enyhíti a fájdalmakat. Emlékeztek, amikor tavaly ősszel azt írtuk, hogy nem lett volna érdemes várni az Apple-nek a 7. generációra, hiszen nem lesz jelentős az előrelépés? Nem is lett, a 2017-es MacBook Prók körülbelül 10-15%-kal jobb processzorral rendelkeznek, ami nem szignifikáns előrelépés, így jól döntöttek tavaly az Apple-nél.

Na de, majd most! A hírek alapján brutális lesz, még a belépőkategóriás i3-as is, ami végre 4 magos lesz és 8 szálon fog futni. Az i5-ös és i7-es verziók 6-6 magosak lesznek, utóbbi opcionálisan, akár több is (hiszen most is van 8 magos i7-ese az Intelnek), viszont a gyorsítótárazás is meglehetősen növekedhet. Ha igaznak bizonyulnak a hírek, akkor tipikus példáját látjuk (végre) a piaci versenynek az Intel és az AMD között, hiszen utóbbi nagyon bekeményített a Ryzen processzorcsaládjával: érthető, az Intel ezt mégsem hagyhatja szó nélkül. Kíváncsian várjuk a végeredményt!

(via WWCFTECH)

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!