imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csatlakozz az iMagazin csapatához!

Új cikkíró kolléga kerestetik

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Brutálisat nőtt az Apple TV népszerűsége


Ami több, mint meglepő tekintve, hogy az Apple soha nem fókuszált igazán az eszközre. Egy nemrég készült felmérés szerint 709%-os növekedést mértek márciusban egy éves összehasonlításban az Apple TV kihasználtságát illetően. Miközben az Apple megsorozta az Apple TV népszerűségét, általánosan az egész piac nőtt (114%), ugyanakkor a Roku például az Egyesült Államok legnépszerűbb szórakoztató dobozkája csak 87%-os növekedést ért el.

 

Az is igaz, hogy a Roku eleve nagyon népszerű az amerikaiak körében, de még így is négyszer annyi időt töltöttek a felhasználók a képernyő előtt (1 milliárd óra) összehasonlítva az Apple TV-vel (256 millió óra). Tavaly az Apple TV megkapta azokat az újításokat, amivel már méltó módon fel tudja venni a versenyt a nála sokkal népszerűbb televíziós eszközökkel szemben. Ugyanakkor egy streaming eszköz tekintetében talán ezek a kevésbé fontos szempontok, a felhasználók főleg a szolgáltatások miatt köteleződnek el egyik vagy másik  termék mellett.

Forrás: Apple Insider

Apple iPad Pro 10,5

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!