imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Saját csatornánkra költözünk

Like-olj és kövess minket!

Brutálisat nőtt az Apple TV népszerűsége


Ami több, mint meglepő tekintve, hogy az Apple soha nem fókuszált igazán az eszközre. Egy nemrég készült felmérés szerint 709%-os növekedést mértek márciusban egy éves összehasonlításban az Apple TV kihasználtságát illetően. Miközben az Apple megsorozta az Apple TV népszerűségét, általánosan az egész piac nőtt (114%), ugyanakkor a Roku például az Egyesült Államok legnépszerűbb szórakoztató dobozkája csak 87%-os növekedést ért el.

 

Az is igaz, hogy a Roku eleve nagyon népszerű az amerikaiak körében, de még így is négyszer annyi időt töltöttek a felhasználók a képernyő előtt (1 milliárd óra) összehasonlítva az Apple TV-vel (256 millió óra). Tavaly az Apple TV megkapta azokat az újításokat, amivel már méltó módon fel tudja venni a versenyt a nála sokkal népszerűbb televíziós eszközökkel szemben. Ugyanakkor egy streaming eszköz tekintetében talán ezek a kevésbé fontos szempontok, a felhasználók főleg a szolgáltatások miatt köteleződnek el egyik vagy másik  termék mellett.

Forrás: Apple Insider

ByeBack Akció

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!