imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

CarPlay támogatást kapott a Google Play Music


A Google-ben mindig is becsültem, hogy tisztességesen fejlesztenek a konkurencia platformjára is. Persze ez nyilván jó nekik is, hiszen így még több felhasználót érnek el, de nekünk sem utolsó, minekután rengetegen használják a vállalat megoldásait.

A Google Play Music speciel pont nem mondható a legsikeresebb szolgáltatásuknak, mind a Spotify, mind az Apple Music köröket ver a Google zenei streaming kínálatára, mindenesetre biztosan van olyan Apple-ös, akik a Play Music-ra esküszik. Nekik jó hír, hogy megérkezett az alkalmazás CarPlay támogatása, így most már vezetés közben is kényelmesebben lehet zenét hallgatni – már, annak aki rendelkezik olyan kocsival.

iPhone XR akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!