imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Adná az éjkék szín?

Kék színben érkezhet az iPhone 12 Pro

Cook vette a poént és épp lángra gyújtja a Twittert


Manapság sűrűn dobálózik a sajtó a címben említett kifejezéshez hasonlóval, de ez most tényleg forró, főleg a nemzetközi techiparban. Miután körbejárta a sajtót, hogy Trump Tim Apple-nek nevezte Tim Cookot, jött a válasz.

Cook pedig egyáltalán nem sértődöttet játszik: Twitteren átírta a nevét Tim [alma emoji]-ra, és egyetlen poszthoz kommentelt. De még mit!

“Ira, örülünk hogy a testvéred időben kapott orvosi segítséget. Reméljük jól van.”

Persze ennek a subtweetnek az ég világon semmi köze semmihez, csak az Apple Watch újabb sikersztorijához szólt hozzá Cook. Senki sem gondolhatja, hogy pár körrel előrébb jár és ezzel jelzett/ finoman szúrt oda bárkinek is. Zseni a pali!

Az alma egyébként csak Mac és iOS készülékeken látható, Androidon csak egy téglalap átlókkal. Minden elemében zseniális sztori az apró, finom, intellektuális odaszúrások kedvelőinek!

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!