imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett az AirPods Pro

az Apple legújabb fülese!

Cook vette a poént és épp lángra gyújtja a Twittert


Manapság sűrűn dobálózik a sajtó a címben említett kifejezéshez hasonlóval, de ez most tényleg forró, főleg a nemzetközi techiparban. Miután körbejárta a sajtót, hogy Trump Tim Apple-nek nevezte Tim Cookot, jött a válasz.

Cook pedig egyáltalán nem sértődöttet játszik: Twitteren átírta a nevét Tim [alma emoji]-ra, és egyetlen poszthoz kommentelt. De még mit!

“Ira, örülünk hogy a testvéred időben kapott orvosi segítséget. Reméljük jól van.”

Persze ennek a subtweetnek az ég világon semmi köze semmihez, csak az Apple Watch újabb sikersztorijához szólt hozzá Cook. Senki sem gondolhatja, hogy pár körrel előrébb jár és ezzel jelzett/ finoman szúrt oda bárkinek is. Zseni a pali!

Az alma egyébként csak Mac és iOS készülékeken látható, Androidon csak egy téglalap átlókkal. Minden elemében zseniális sztori az apró, finom, intellektuális odaszúrások kedvelőinek!

MacBook Pro és iMac most 3 év jótállással!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!