imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Érkezik az új iPad Pro

Magic Keyboarddal és minden földi jóval!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Craig Federighi a Siri fejlesztések élén


Frissült az Apple alkalmazottjait felsorakoztató lista, amely arról tanúskodik, hogy Craig Federighi veszi át Eddy Cue-tól a Siri fejlesztéseiért felelős pozíciót. Persze, a döntés nem meglepő, hiszen régóta lehetett sejteni, hogy valami készül a háttérben: az idei WWDC-n például már ő beszélt a személyi asszisztenst érintő újdonságokról és a fejlesztés menetéről.

Eddy Cue sem járt rosszul, egy hozzá sokkal testhezállóbb feladat vár rá: innentől ő vezeti az Apple szolgáltatásokkal kapcsolat részlegeit (iTunes Store, Apple Music, Apple Pay, Apple Maps, iCloud, iWork). Tekintve, hogy az Apple bevételeinek egyre nagyobb hányada szármozik ezekből, ez igen nagy felelősséggel járó pozíció. De egy percig se féltjük Cue-t, nem ma kezdte a szakmát.

(via 9to5mac)

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!