imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Iratkozz fel a hírlevélre

és nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Csökken a tévénézők száma az amerikai háztartásokban


Bár az ipar évekig tagadta, most végre ki van mondva: évek óta csökkenőben a tévéelőfizetések száma az amerikai háztartásokban. Mi több, magukból a készülékekből is egyre kevesebbet adnak el. Míg 2009-ben még 2,6 készülék jutott egy háztartásra, 2015-re 2,3. Persze ez még nem árul el mindent, hiszen egyre többen néznek online elérhető szolgáltatásokat, ezzel viszont az a probléma, hogy megosztott a figyelem és nagyon nehéz a nézőt a képernyő előtt tartani. Na, erre mit lépsz Apple? Do not disturb, mert tévézem funkció, jöhet?

(via Recode)

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!