imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

10+1 rejtett Safari-trükk

Ismered bármelyiket?

Csökkent a Netflix előfizetők száma az USA-ban


A cég tegnap közölte a második negyedéves eredményeit, melyekből kiderül, hogy az új globális előfizetők száma 5 millióról 2,7 millióra csökkent.

A számok mögött rejlő ok pedig nem más, mint hogy az Apple, HBO és Disney streaming szolgáltatásai egyre népszerűbbek a felhasználók körében. Az új előfizetők szám az USA-ban egyébként 126 000-rel kevesebb lett a vártnál, globális skálán mérve pedig a cég által megjósolt 4,83 millió új globális előfizetőhöz képest csak 2,83 milliót tudhat magáénak az eredmények szerint.

2011 óta ez az első komoly csökkenés a cég történetében, aki egyébként egészen eddig nem foglalkozott azzal, hogy a szóbanforgó többi szolgáltatás letaszíthatja a trónról a jövőben.

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!