imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól

Iratkozz fel a hírlevélre!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Csúcs negyedévet dönthet a Samsung köszönhetően az Apple-nek


A Samsung Q2-es előrejelzései szerint all-time rekordot döntöttek a második negyedévben. Érdekesség, hogy bár szép eladásokat produkáltak az új zászlóshajóval, a Galaxy S8-cal, mégsem ez hozta a legtöbbet a konyhára, hanem az örök rivális Apple megrendelései. Igen, ugyanis egyes chipek gyártása mellett a dél-koreai cég fogja az OLED paneleket is szállítani az iPhone 8-ba – ez, ha minden igaz nagyon meglökte most a Samsung bizniszét. 12,1 milliárd dolláról szól a fáma, tudva levő, hogy az Apple 70 millió darab OLED panel gyártása erejéig kötelezte el magát a vállalat mellett, ami akár 92 millióig is felkúszhat.

Az üzlet megköttetéséről és a Samsung új gyáráról is írtunk korábban.

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!