imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Gyorsan merül az iPhone-od?

Azonnal frissíts iOS 13.1.1-re!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Csúcsra tolta a zene streaminget az Apple Music


Habár, egyelőre úgy tűnik az Apple-nek akadtak gondjai a sorozatok gyártásával, egy friss kimutatás szerint az Egyesült Államokban szárnyal a zene streaming, köszönhetően az Apple Music-nak. A Nielsen év közbeni jelentése szerint az amerikaiak fél év alatt 184,3 letöltést generáltak, ami heti 7,5 milliárdot jelent, az előző év ugyanezen ciklusához viszonyítva pedig 62,4%-os növekedést.

A streaming felhasználók körében egyébként az egyik legnépszerűbb előadó ebben az időszakban Drake volt, az Apple Music egyik ikonikus figurája, aki saját rekordját döntötte meg More Life című legújabb albumáva, amibe 385 millióan hallgattak bele 1 hét alatt. A Nielsen szerint Lady Gaga is újra a csúcsra ért, Super Bowl produkciója után két albuma is a toplisták élére kúszott.

Azon már meg sem lepődünk, hogy mindeközben drasztikusan csökkenek a fizikai lemezeladások, sőt a digitális zenevásárlások száma is, valamint az elmúlt évben 20%-kal zsugorodott a hagyományos zeneértékesítés is.

(via 9to5mac)

Apple Watch sosem látott árakon!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!