imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Csatlakozz az iMagazin csapatához!

Új cikkíró kolléga kerestetik

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Cukorbetegeknek segíthet a jövőben az Apple Watch


A BGR exkluzív írást jelentetett meg Jonathan S. Geller tollából, melyben a szerző azt taglalja, hogy a jelenleginél sokkal-sokkal nagyobb szerepet kaphat az egészség az Apple Watch szempontjából. Az Apple állítólag 200 PhD fokozattal rendelkező kutatót vett fel az utóbbi időszakban, akik többek között okosszíjakon dolgoznak – olyanokon például, ami a cukorbetegség kezelésében segíthet, méghozzá úgy, hogy a vércukorszint mérését nem tűszúrással, hanem fénnyel oldaná meg.

(via 9to5Mac)

Apple iPad Pro 10,5

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!