imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Megérkezett a Powerbeats Pro

az iSTYLE üzleteibe!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Donald Trump: Három “nagy, nagy, nagy” üzemet épít az Apple az Egyesült Államokban


A Wall Street Journalnak adott interjújában beszélt az USA elnöke arról, hogy mindenkit helyre rakott, minden le van zsírozva: 3 gyárat fog építeni a világ legértékesebb gyára az országban.

Beszéltem Mr. Cookkal, három nagy üzemet ígért (nagyot, nagyot, nagyot). Tudod azt mondtam neki: Tim, hacsak nem kezdesz el gyárakat építeni, nem lesz gazdasági siker. Felhívott és azt mondta, hogy rajta vannak.

Azért valószínűleg még mindig nem puszipajtik, Donald Trump kampányában élesen bírálta a cupertinói vállalatot és azzal fenyegetőzött, hogy 45%-os adóval sújtja a Kínából beérkező áruikat. Az Apple CEO-ja korábban azzal védekezett, hogy Kínában olyan magas fokú szakképzettséggel találkoznak a vállalatok, mint sehol máshol a világon, éppen ezért történik az iPhone-ok összeszerelése is a Foxconn gyárban. Na meg persze, azért is mert piszok olcsón dolgozik a munkaerő. Donal Trump kijelentéseit az Apple szóvivői nem erősítették meg egyelőre, de nem is cáfolták.

iPhone XS akár 0 Ft önrésszel és 0% THM-mel

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!