imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Iratkozz fel a hírlevélre

és nyerj AirPods Prót az iSTYLE-tól!

Ez a cikk több mint egy éve nem frissült. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek tükrében a tartalom mára már idejétmúlt lehet.

Duplázd az aktivitásod nőnapon!


Március 8-án ismét Activity kihívásban vehetnek részt az Apple Watccsal sportolók, a napi kiemelkedő aktivitásért pedig ismét különleges medál a jutalom. A cél, hogy nőnapon duplázd a napi elégetett kalória mennyiséget. Tehát, ha például 500 kalóriára van belőve a napi célod, akkor 8-án 1000-et kell majd elégetned ahhoz, hogy megkapd a jutalmat.

A Nike kihívásaival ellentétben, ez nem kizárólag futással érhető el, hanem gyakorlatilag bármilyen sporttevékenységgel, de akár még kertészkedéssel is. Az eseményről 6-án érkezik majd értesítés a felhasználóknak. Addig is minden nap zárjátok a köreiteket, sportoljatok sokat!

Forrás: iDownloadblog

 

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Ezt már olvastad?

A Sirinek ez is az egyik baja, hogy mindenki a célközönség. Valószínűleg hatékonyabb lenne, ha először jól működő modulokat hoznának létre egy-egy funkcióra szabva.

Miért nem ismeri anyanyelvünket az Apple virtuális asszisztense? - Klikk ide!